Ta kontakt

Epost: kontakt@lytt-til-oss.no

Styringsgruppen

Morten Irgens er dekan og utviklingsdirektør ved Høyskolen Kristiania, rådgiver til rektor på OsloMet, medgrunnlegger av og styremedlem i CLAIRE (Confederation of Laboratories of AI Research in Europe), NORA (the Norwegian Artificial Intelligence Research Consortium, og Adra (The AI, data and Robotics Association), og har tidligere vært initiativtaker til eller vidratt til å etablere i Actenum Corp, CCIS (Center for Cyber and Information Technology), SimulaMet (Simula Metropolitan Center for Digital Engineering) og HousingLab. Han har tidligere vært dekan og viserektor for forskning ved Høyskolen i Gjøvik (nå NTNU) og forskningsdirektør og prorektor for forskning ved OsloMet.

Foto: Wanda Nathalie Nordstrøm / OsloMet

Pinar Heggernes er professor og leder av Institutt for informatikk ved Universitetet i Bergen, leder av styret til the Norwegian Artificial Intelligence Research Consortium (Nora), og medlem av styret til Norges Forskningsråd.

 

Helge Langseth er professor ved Institutt for datateknologi og informatikk ved NTNU og medlem av the Norwegian Open Artificial Intelligence Laboratory.

Foto: NTNU.

 

Torgeir Waterhouse er partner i rådgivningsselskapet Otte. Han har en rekke verk, blant annet i styrene til HF UiO og NordicEdge og startet initiativ som f. eks. Lær Kidsa Koding! og Er du sikker?

Lene Grimstad leder temagruppen autonomisering av krig i Norges Fredslag. Norges Fredslag har vært medlem av Campaign to Stop Killer Robots siden 2013.

Foto: Thomas Floyd.

nb_NONorwegian